Asides

SCOUTS BBQ op 15 mei 2022

Ten voordele van de werking en bouw van nieuwe lokalen organiseert Scouts Sint-Paulus en Intakt met hulp van de scOUDs Sint-Paulus de jaarlijkse barbecue op zondag 15 mei 2022! Kom een ribbeke, kippenbout, zalmpapillot, worst, (veggie)-hamburger of gemarineerde portobello smikkelen. 

Eerste vleesje met à volonté groente- & slaatjesbuffet kost €11, per extra vleesje betaal je €4. Je kan komen eten tussen 12u & 14u of 17u & 19u, en porties afhalen is ook mogelijk.

Voor oud-leiding is er een breinbreker-uitdaging, waarmee je een mooie prijs kan winnen voor je “jaar”. Schrijf je daarom in met een zo groot mogelijke groep van je geboortejaar!

Schrijf je in via https://forms.gle/Hhk4dS6GKGcELAa18

Boogie night

JIN 2004 van Scouts Sint Paulus presenteert: BOOGIE NIGHT, een fuif voor ouders, (oud-leden) en sympathisanten ten voordele van hun buitenlandse kamp deze zomer!

Kom de dansbenen losgooien, heerlijke Lammekes consumeren en gezellig bijbabbelen op 9 april in de lokalen van Scouts OLV van Troost & Anne Frank in het Paul Van Ostaijen Park in onze geliefde Matadiwijk!

De deuren gaan open om 21u en inkom is volledig gratis!

Betalen kan met Cash & Payconiq

Sint-Paulus bouw

Zondagavond 20/3 op het Lemmekesveld vanaf 17u brengen we jullie graag op de hoogte van stand van zaken van de bouwplannen. Je krijgt hier informatie over de plannen en over hoe jij je steentje kan bijdragen. Je kan terecht bij de bouwgroep met al je vragen. Dit alles bij een hotdog en een fris Lammeke (een blond biertje waarmee je de Jin steunt). 

Scan de QR-code of schrijf je in via deze link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyosnhTXP6bIuieI5HWgK5mIG3ZhQu_eW1gy5PIDfCXQaN4Q/viewform

Ten voordele van hun buitenlands kamp in de zomer van 2023 serveren de givers van Scouts Sint-Paulus u overheerlijke vol-au-vent, stoofvlees of vegetarische balletjes in tomatensaus! 
Onze volleventslag gaat door op zaterdag 19 maart (middag en avond) en zondag 20 maart (middag) in de zaal achter de Sint-Antoniuskerk op de Leon Schreursvest.
Op de menu staat:
– kleine vollevent (€10)
– grote vollevent (€12)
– kleine stoofvlees (€10)
– grote stoofvlees (€12)
– kleine veggie (€10)
– grote veggie (€12)Wij voorzien ook de mogelijkheid tot ophaling aan 2 euro minder per portie. Hiervoor wordt gevraagd om zelf potjes mee te nemen.Inschrijven kan via volgende link: 
https://forms.gle/e7J2krNepvtUC4WU8

meer info kan je vinden op ons Facebook evenement via deze link:

https://fb.me/e/48JSh64qV

Tot dan!