Asides

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 245667761_581792636368435_4140528326591569421_n-1024x572.png

De JIN van Scouts Sint Paulus nodigt jullie allemaal van harte uit om overheerlijke spaghetti te komen smullen op 6 en 7 november!

Waar?

In de parochiezaal van Ter Bank: Tervuursesteenweg 255, 3001 Heverlee Wanneer?

ZA 6 november: middag of avond

ZO 7 november: middag

Take away kan gedurende de hele dag 6 november of tot de middag 7 november, maar vergeet zeker niet je eigen potje mee te brengen!

Betalen doe je ter plaatse met cash of via payconiq. Inschrijven kan via de link hieronder: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOP50nxhNEbQ7Nn5c0I3PW1ai4eNLkJneOnE1u3ywb93bpPw/viewform

Moederdag ontbijtmanden

Beste ouders, leden en sympathisanten

9 mei is dé feestdag van het jaar om de meest geweldige vrouwen uit jullie leven eens in de bloemetjes te zetten: de mama’s!

En hoe kan je beter deze feestdag inzetten, dan met een heerlijk ontbijtje?

De Givers van Scouts Sint Paulus stelden een ontbijtmand samen die u kan bestellen ten voordele van hun kamp. Een ontbijtmand kost 22€ en is ruim voldoende voor 2 personen. Ze kunnen aan huis geleverd worden op het uur van uw voorkeur voor een extra vergoeding van 3€ (wij leveren tot in Heverlee, Kessel-Lo & Wilsele Dorp) of opgehaald worden zondagochtend 9 mei tussen 8u en 9u op het Lemmekesveld.

De pakketten bevatten fruit, koffiekoeken, yoghurt, chocolade en tal van andere lekkernijen, want liefde gaat natuurlijk door de maag.

In de google-form kan je, indien gewenst, een persoonlijke boodschap achterlaten voor je mama. Wij zorgen ervoor dat er een kaartje met je boodschap mee in de mand zit!

Hoe kan ik bestellen?

Bestel uw moederdag pakket VOOR 1 mei 2021 via deze Google form:

Gelieve het gepaste bedrag over te schrijven op: BE71 9731 4171 0869 met vermelding van je naam en het aantal manden dat je bestelde.

Een stevige linker,

De Givers ’20-’21

COVID-19 #UPDATE: De pakketten worden veilig en met de grootste zorg samengesteld en geleverd.

Scouts Sint Paulus en Scouts Intakt bouwen

Sint-Paulus bouwt 38%

€54 600

ingezameld van de €150 000

De meeste dromen mogen dan bedrog zijn, maar de lang bestaande droom van nieuwe lokalen voor scouts Sint Paulus en scouts Intakt Leuven wordt nu heel concreet. Samen met stad Leuven en architectenbureau A33 en in nauw overleg met de buurt, legt de bouwwerkgroep de laatste hand aan de bouwplannen.

Deze droom werkelijkheid maken kan alleen met jullie steun! Informatie over hoe je ons kan steunen bij dit project vind je hier.