Intakt Leuven

Inschrijving Intakt Leuven

Schrijf je hier in indien je een nieuw lid bent vanaf dit jaar!

Lidgeld

Vanaf dit jaar lanceren we een nieuw systeem omtrent het lidgeld. Het bedrag van de lidgeld is dit jaar een variabel, door u gekozen, bedrag dat varieert tussen de standaard vraagprijs (€36) óf de streefprijs (€70). Als ouder heb je dus de keuze om een vrije bijdrage te doen aan onze scoutswerking, via het inschrijvingsgeld.

Het lidgeld kan betaald worden op het rekeningnummer BE25 9731 4013 1082 met vermelding van “tak + naam + voornaam”.

Na inschrijving en betaling ben je dus officieel lid van Scouts en Gidsen Vlaanderen en meteen ook verzekerd! Het is dus belangrijk dit zo snel mogelijk in orde te brengen.

Maar waar gaan die extra inkomsten dan naartoe? Naast de kost van onze eigen werking en de investering in goed spel- en bouwmateriaal, zijn we al enkele jaren intensief bezig met de opbouw van nieuwe lokalen op ons geliefde Lemmekesveld. Dit bouwproject vraag veel tijd, maar ook heel wat geld. Daarnaast zien vele scoutsgroepen in het Leuvense al verschillende jaren een trend in dalende lijn van subsidies van stad Leuven. Een extra zakcentje om ons bouwproject te ondersteunen is dus zeer geliefd.

Uiteraard willen we benadrukken dat deze vrije bijdrage compleet vrijblijvend is en dus geen verplichting is!

Voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben, kiezen we voor een één tarief van 10 euro. Zou u hier graag beroep of doen of wilt u hierover graag wat meer informatie? Aarzel niet om ons te contacteren via intaktleuven@gmail.com!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial