Scouts BBQ

Omdat we de draad terug willen opnemen,

omdat de leiding bewezen heeft dat ze corona-veilige kampen kan organiseren,

omdat we mogen van ’t stad en een groen event label haalden,

omdat we van een uitdaging houden en

omdat we de centjes nodig hebben voor nieuwe lokalen,

organiseren we op 27/9 een corona-proof editie van de Sint Paulus scouts BBQ.

Omdat we alles veilig willen organiseren zijn er wel wat aanpassingen nodig. Je kan enkel inschrijven met je eigen bubbel (max 10 personen). Je zal, zoals op restaurant, je handen moeten wassen bij het binnenkomen en een mondmasker moeten dragen, behalve aan tafel. En vooral: het aantal inschrijvingen is beperkt tot 100 personen per shift, dus schrijf snel in! Inschrijven is strikt noodzakelijk.

Dit kan via volgende link:

Ondanks al die regels (en het verdwijnen van de overheerlijke portobello’s en dessertbuffet van het menu ), maken we er een lekker en leuk feest van. Het nieuwe scouts-jaar begint pas de week nadien, maar dit zal een waardige afsluiter worden van het vorige rare jaar.

Vergeet tenslotte niet je eigen gamel en bestek mee te brengen en blijf gezond!

Het scOUDs Sint Paulus BBQ-team

PS Zoals alles is deze organisatie afhankelijk van de evolutie van de pandemie en daarnaast van jullie interesse. Dus schrijf snel in!