Overgangsweekend

Beste ouders en leden,

Hoera! Het nieuwe scoutsjaar begint binnen twee weken met ons jaarlijks overgangsweekend. 

Dit jaar is het weekend anders dan gewoonlijk tijdens het 2e weekend van oktober. We starten op zaterdagochtend 08/10 om 11u met alle leden voor onze jaarlijkse groepsspelen, daarna worden er heel wat overgaande leden naar hun nieuwe tak gewipt en volgt er een doop om het helemaal af te maken. Onze kleinsten (kapoenen, kabouters, welpen) mogen zaterdagavond om 18u na een warme douche weer naar huis.  De ouderen (jonggivers, givers, jin en intakt) blijven een nachtje slapen en krijgen nog een avondspel en kampvuur voorgeschoteld. Zij worden zondagochtend 09/10 om 11u weer opgehaald.

Vergeet zeker geen handdoek, zeep en propere kleren mee te geven aan de leden die gedoopt zullen worden.

Wij hebben er alvast heel veel zin in om er weer in te vliegen, hopelijk jullie ook!

Een stevige linker,

De leiding