Moederdag ontbijtmanden

Beste ouders, leden en sympathisanten

9 mei is dé feestdag van het jaar om de meest geweldige vrouwen uit jullie leven eens in de bloemetjes te zetten: de mama’s!

En hoe kan je beter deze feestdag inzetten, dan met een heerlijk ontbijtje?

De Givers van Scouts Sint Paulus stelden een ontbijtmand samen die u kan bestellen ten voordele van hun kamp. Een ontbijtmand kost 22€ en is ruim voldoende voor 2 personen. Ze kunnen aan huis geleverd worden op het uur van uw voorkeur voor een extra vergoeding van 3€ (wij leveren tot in Heverlee, Kessel-Lo & Wilsele Dorp) of opgehaald worden zondagochtend 9 mei tussen 8u en 9u op het Lemmekesveld.

De pakketten bevatten fruit, koffiekoeken, yoghurt, chocolade en tal van andere lekkernijen, want liefde gaat natuurlijk door de maag.

In de google-form kan je, indien gewenst, een persoonlijke boodschap achterlaten voor je mama. Wij zorgen ervoor dat er een kaartje met je boodschap mee in de mand zit!

Hoe kan ik bestellen?

Bestel uw moederdag pakket VOOR 1 mei 2021 via deze Google form:

Gelieve het gepaste bedrag over te schrijven op: BE71 9731 4171 0869 met vermelding van je naam en het aantal manden dat je bestelde.

Een stevige linker,

De Givers ’20-’21

COVID-19 #UPDATE: De pakketten worden veilig en met de grootste zorg samengesteld en geleverd.