Kabouters

Kabouters zijn de meisjes van 8 tot 11 jaar. Op het ritme van Kabouterland kijken hun ‘volkjes’ het avontuur tegemoet. Bos- en straatspelen zijn hun lust en leven. Maar het mag ook een knutsel-, kook- of verwenactiviteit zijn, natuurlijk… En ze gaan 7 nachten op kamp!

Kabouters vergaderen normaalgezien elke week van 14u tot 17u30 aan hun lokalen op het lemmekesveld. Een overzicht van hun planning en leiding vind je hieronder. Kijk ook zeker elk week je mail na voor meer informatie over de vergadering!

Kom steeds in uniform naar de vergaderingen (sjaal, scoutshemd met jaarteken, eventueel scoutspull en scoutsrok)

Voor vragen kan je steeds terecht op het volgende e-mailadres: Kabouterssintpaulus@hotmail.com

Voor dringende zaken kan je ook telefonisch contact opnemen met de Kabouterleiding:

Jullie kunnen steeds contact met ons opnemen via de volgende nummers

Charlotte Hymers                                              Melanie Vandecauter

0486 25 73 63                                                     0471 11 53 66

Luka Gomola                                                      Alice Payne

0489 00 84 11                                                     0479 72 95 39

________________________________________________________________________________________________________________________________________

K-A-B-O-U-T-E-R-S polip 2