Intakt

Hallo allemaal,

Scouts Sint-Paulus werkt nauw samen met Intakt Leuven. Zij organiseren activiteiten voor kinderen tussen de 6 en 25 jaar met een fysieke/mentale beperking. Het huidige aanbod in Leuven is beperkt voor deze doelgroep en we zien dat de ouders ons hiervoor heel dankbaar zijn.

Het is tevens ons doel om INTegratie AKTiviteiten te organiseren zodat ook kinderen van een reguliere jeugdwerking in contact komen met kinderen met een fysieke/mentale beperking (Met St-Paulus proberen we om de 3 jaar op kamp te gaan, activiteiten met de Chiro …).

Op onderstaande site vind je alle informatie en de activiteiten voor Intakt.

Inschrijvingen

Nieuwe leden kunnen zich HIER inschrijven voor het nieuwe scoutsjaar!
Zij worden dan doorverwezen naar de pagina van Scouts & Gidsen Vlaanderen en zo komen zij in het bestand van Scouts & Gidsen.

Oude leden moeten zich niet inschrijven via de link.
Voor hen is een spreadsheet via mail verstuurd.
Heeft u deze niet ontvangen, dan stuurt u best een mailtje naar sintpaulus@hotmail.com.
KIJK DEZE ZEKER NA, ENKEL als je in de kolom bij herinschrijving het vakje aanvinkt is je zoon/dochter ingeschreven.
Ook is het zeker belangrijk de MAILADRESSEN na te kijken. Enkel naar de mailadressen in deze lijst zullen we vanaf nu nog mails sturen.
Duid dan ook in de kolom met betaling aan als je deze voltooid hebt.

Hierna doe je best zo snel mogelijk een overschrijving naar BE25 9731 4013 1082.
De prijs bedraagt €36 voor het eerste kind, €34 voor het tweede kind en €32 voor het derde kind in hetzelfde gezin.
Dit gaat voornamelijk naar verzekeringen voor Scouts & Gidsen Vlaanderen.
Voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben bestaat er fonds op maat. Gelieve dan een mailtje te sturen naar sintpaulus@hotmail.com. Dit wordt uiterst anoniem behandeld en dan verstrekken wij je alle verdere info.

————————————————————————————————————————————————————————-

Logo provincie

Onze intaktwerking wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Vlaams-Brabant