Online inschrijven

Inschrijvingen scoutsjaar 2017-2018

De inschrijvingen van het nieuwe scoutsjaar zijn weer van start gegaan.

Nieuwe leden kunnen zich HIER inschrijven voor het nieuwe scoutsjaar!
Zij worden dan doorverwezen naar de pagina van Scouts & Gidsen Vlaanderen en zo komen zij in het bestand van Scouts & Gidsen.

Oude leden moeten zich niet inschrijven via de link.
Voor hen is een spreadsheet via mail verstuurd.
Heeft u deze niet ontvangen, dan stuurt u best een mailtje naar sintpaulus@hotmail.com.
KIJK DEZE ZEKER NA, ENKEL als je in de kolom bij herinschrijving het vakje aanvinkt is je zoon/dochter ingeschreven.
Ook is het zeker belangrijk de MAILADRESSEN na te kijken. Enkel naar de mailadressen in deze lijst zullen we vanaf nu nog mails sturen.
Duid dan ook in de kolom met betaling aan als je deze voltooid hebt.

Hierna doe je best zo snel mogelijk een overschrijving naar BE25 9731 4013 1082.
De prijs bedraagt 36€ voor het eerste kind, 34€ voor het tweede kind en 32€ voor het derde kind in hetzelfde gezin.
Dit gaat voornamelijk naar verzekeringen voor Scouts & Gidsen Vlaanderen.
Voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben bestaat er fonds op maat. Gelieve dan een mailtje te sturen naar sintpaulus@hotmail.com. Dit wordt uiterst anoniem behandeld en dan verstrekken wij je alle verdere info.