Over onze scouts

Durf waarnaar je verlangt …

Met deze leuze streeft onze scoutsgroep al tientallen jaren naar een geëngageerde jeugdwerking voor jongens en meisjes van alle kleuren, maten en gewichten. Zondagnamiddagen vol avontuur, je heerlijk uitleven met vrienden, grote en kleine spelen, verrassende weekends, uitdagende tochten, het ontdekken van ongekende werelden, kampen en kampvuren, en nog zoveel meer. Alles kan.

Scouts Sint-Paulus [B2203G] is dus een gezonde, ambitieuze scouts uit het Leuvense. Bovendien staan wij, samen met onze zusterscouts Intakt, al een aantal jaar ook open voor kinderen en jongeren met een mentale handicap. Zij vormen de intakt-werking, wat staat voor integratie-activiteiten.

Een leuke tijdslijn die het ontstaan van onze scouts mooi in kaart brengt, kan je trouwens hier vinden. Veel plezier ermee!