Bouwproject

Beste ouders, oud-leiding en sympathisanten van Scouts Sint-Paulus,

Vorige zaterdag 15 februari heeft de bijeenkomst omtrent de toekomst van de lokalen aan het Lemmekesveld plaatsgevonden. Naast veel huidige leiding en een delegatie oud-leiding werd de vergadering bijgewoond door een tiental ouders. Deze vergadering was in het leven geroepen om een rondetafelgesprek te houden over de toekomst van onze afgeleefde scoutslokalen. Na een rondleiding was er ruimte voor een brainstormsessie over ‘ideale scoutslokalen’, waarbij grootse plannen en van menig scoutsleider (en vooral materiaalmeester) op papier werden getoverd. Na deze brainstorm werden we terug met de voeten op de grond geplaatst door de financiële realiteit en het simpele feit dat geld verzamelen geen makkie zal worden…

Niettemin was een project geboren, waarbij veertien geëngageerde enthousiastelingen bereid zijn om uit te zoeken of een (ver)bouwproject – gaande van ‘zeer’ realistisch tot uiterst ambitieus – enigszins mogelijk is. Concreet werden vier werkgroepen opgericht die de volgende aspecten onder de loep zullen nemen: het financiële, het architecturale, het communicatieve en het juridische aspect van een (ver)bouwproject.

Heb je vragen over dit project, of kon je er zaterdag door omstandigheden niet bij zijn, maar werk je graag mee (in welke vorm dan ook, ‘vele schouders maken licht werk’), dan ben je zeker welkom. Contacteer voor meer informatie de groepsleiding of neem contact op met Thomas Peeters (ex-groepsleider en -materiaalmeester) via thomaspeeters1990@hotmail.com.

Wij houden jullie alleszins zeker op de hoogte van vorderingen omtrent dit langetermijnplan en willen iedereen nu al uitnodigen voor de opvolgingsvergadering op 26 april om 20u op het Lemmekesveld. We benadrukken dat iedereen welkom is, het project staat nog in zijn kinderschoenen dus alle hulp en inbreng is welkom!

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Ik wil ook op de hoogte blijven!