Sint-Paulus Bouwt Quiz

Dag allemaal,

Zoals jullie wellicht weten heeft onze Scouts een lange traditie in het organiseren van quizzen. Al drie jaar wordt dit georganiseerd door onze bouwgroep. Niet alleen zijn de vragen extra goed en extra uitdagend, het goede doel dat eraan verbonden is, is ook extra goed. Wie komt quizzen, steunt daar in één keer ook de bouw van onze nieuwe lokalen mee! Een avond amusement én je eigen steentje bijdragen aan de toekomst van onze Scouts in één keer dus. Klinkt goed, niet?

Praktisch dan: inschrijvingen kan je doen via onderstaand formulier. De quiz gaat door op zaterdag 10 maart. Per ploegje van vier personen kost het 20 euro, betalen gebeurt de avond zelf. Locatie is zaal Don Bosco Centrum in de Ortolanenstraat 6. Iedereen wordt ten laatste verwacht om 19u30. Het facebookevent vind je hier.

Inschrijving Scoutsquiz
icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Don Bosco Centrum

loading map - please wait...