Inschrijvingen scoutsjaar 2017-2018

De inschrijvingen van het nieuwe scoutsjaar zijn weer van start gegaan.

Je kan je inschrijven door hier te klikken.

Nu de kampen afgerond zijn, wordt het weer tijd om uit te kijken naar het nieuwe scoutsjaar.
Zoals ieder jaar trappen we dit af met overgangsweekend.
WAT?: Het overgangsweekend is een weekend waarop de takken afscheid nemen van hun oude tak, overgaan naar hun nieuwe tak en hun nieuwe leiding leren kennen.
WAAR?: de scoutslokalen van Linden (Wolvendreef 3, 3210 Lubbeek)
WANNEER?: het weekend van zaterdag 30 september tot zondag 1 oktober. Start zaterdag om 10u. De kleinere takken (kapoenen, kabouters, welpen) mogen zaterdagavond opgehaald worden om 18u. De rest mag zondagochtend opgehaald worden om 11u.
HOEVEEL?: De oudere takken betalen voor het weekend 15€. Voor de kleinere takken bedraagt de prijs voor hun overgangsdag 5€.
HOE?: Leuk! Superleuk!!
WAARMEE?: Leden die overgaan naar een nieuwe tak zullen propere kleren en een handdoek nodig hebben. Wees ook voorbereid op slechte weersomstandigheden, want dit kunnen wij niet voorspellen. Leden die blijven overnachten zullen een slaapzak, matje, tandenborstel, tandpasta, gamel, beker, bestek en keukenhanddoek nodig hebben.
Wij beginnen het overgangsweekend met een kennismakingsmoment voor de groepsleiding. Tussen 10u en 10u30 kunnen jullie, de ouders, bij ons terecht met al jullie praktische vragen of gewoon voor een babbel over onze dagelijkse werking. Ideale moment om te weten te komen welke heren/dames dit jaar hun schouders onder scouts Sint-Paulus durven zetten en met wie jullie contact moeten opnemen voor wat.

Scoutspull

Beste leden, ouders en sympathisanten,

de verkoop van onze scoutspullen is herbegonnen! Indien je geïnteresseerd bent, klik dan hier om te bestellen.

Nieuwsbrief Lokalen

Nieuwsbrief lokalen

Benieuwd hoe het ervoor staat met de langverwachte nieuwe lokalen? Check hier de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief Bouwproject

Ben jij ook zo benieuwd naar de vorderingen omtrent onze nieuwe lokalen? Lees dan zeker onze nieuwsbrief, die je hier terugvindt!