Lemme Live 2018

Lemme Live

Na onze grootse editie van vorig jaar zijn we klaar om er dit jaar weer een schitterend feest van te maken. De Givers en Jin van Scouts Sint-Paulus 3de Leuven gaan er weer alles aan doen om jullie de tijd van jullie leven te bezorgen. Bandjes, DJ’s, eetkraampjes, grimme en circus zullen weer sfeer brengen. Meer info vind je hier of op facebook!

Kampdata 2018 en inschrijven!

De kampdata zijn bekend. Het kamp gaat door in Hopperverblijf, adres Merkemveldweg 15, 8210 Zedelgem. Voor inschrijvingen op de naam van de tak klikken, te betalen bedrag en rekeningnummer vind je daar ook.

Kapoenen: maandag 23 juli – zaterdag 28 juli
Kabouters & Welpen zaterdag 21 juli – zaterdag 28 juli
JG’s: woensdag 18 juli- zaterdag 28 juli
Givers: woensdag 18 juli- zaterdag 28 juli
Intakt: zaterdag 21 juli – zaterdag 28 juli

Je krijgt zeer binnenkort ook nog een mail van je tak met verdere informatie!

Gelieve ook nog een mail te sturen naar sintpaulus@hotmail.com of naar de specifieke tak als je vragen of meldingen hebt.
We voorzien bussen voor iedereen, dus als je zoon/dochter later komt of vroeger weggaat, horen we dat ook graag!

BBQ 2018

Wij kijken al uit naar de BBQ op zondag 13 mei! Jullie ook? Neem dan zeker hier eens een kijkje en schrijf je al in.

Inschrijvingen scoutsjaar 2017-2018

De inschrijvingen van het nieuwe scoutsjaar zijn weer van start gegaan.

Je kan je inschrijven door hier te klikken.

Voor leden van Intakt gebeurt de inschrijving via deze link.

Scoutspull & sjaaltje

Beste leden, ouders en sympathisanten,

de verkoop van onze scoutspullen en sjaaltjes is herbegonnen! Indien je geïnteresseerd bent, klik dan hier om een pull te bestellen of hier om een sjaaltje te bestellen.

Nieuwsbrief Lokalen

Nieuwsbrief lokalen

Benieuwd hoe het ervoor staat met de langverwachte nieuwe lokalen? Check hier de nieuwsbrief!

Lemme Live

Nieuwsbrief Bouwproject

Ben jij ook zo benieuwd naar de vorderingen omtrent onze nieuwe lokalen? Lees dan zeker onze nieuwsbrief, die je hier terugvindt!